top of page

DON JENINGA

Logo_Kracht_van_Bewustwording_300dpi_edi
Logo_Kracht_van_Bewustwording_300dpi_edi
P1000512_edited.png

ACHTERGROND

Mijn naam is Don Jeninga en ben geboren in Heerlen. Ik heb 31 jaar gediend bij het Korps Mariniers. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Bij het Korps heb ik me mogen ontwikkelen en bekwamen, in fysieke trainingen, maar ook in zeer bewuste levenslessen. Deze lessen zijn opgedaan tijdens uitzendingen naar oorlogsgebieden maar ook onder extreme weersomstandigheden. Ik heb na 31 jaar ontslag genomen en begonnen met mijn 'Reis naar bewustwording'. Jung noemt dit het "Individuatieproces". Een proces wat mijn hele leven op zijn kop zette. Ik mocht mezelf gaan resetten: letterlijk afscheid nemen van het oude en omarmen van het nieuwe.

Collage_Don Verzamel.jpg

OPLEIDINGEN

Sportinstructeur Korps Mariniers 

Docent SFT&S (Sectie Fysieke Training & Sport

Docent Atletiekunie

Action Sporttype (De totale mens principe)

S.P.B  (Samenwerking Proces begeleider)

Orthomoleculaire voedingsleer

Medium cursus  I & I, Engelen Inwijding I / II / III

Verdieping in Taoïsme, Advaita Vedanta, Zen, Gnosis, 

Carl Jung opleiding (1 jaar) Individuatieproces

DSC02852.JPG

TOEKOMST

Het meer bekend maken van het "Individuatieproces". Waarom? Het Individuatieproces is een natuurlijk verloop in het menselijk leven. Iedereen krijgt er mee te maken. Alleen in onze westerse samenleving  is het helemaal in de vergetelheid geraakt. De westerse mens is zich niet (meer) bewust van het feit dat! In de eerste levenshelft, de levensenergie de naar buiten is gericht. oftewel gericht is op ,jezelf neerzetten in de maatschappij.  In de tweede levenshelft zich naar binnen keert. Waardoor je opzoek gaat naar de essentie van het bestaan, jouw bestaan.  De reden van je aanwezigheid op Aarde "doorgronden".

IMG_4370.JPG

HUIDIGE ACTIVITEITEN

Maar op het moment dat je dit denkt te hebben doorgrond en dat je er bent, dan pas begint het 'werkelijke' proces. Dan kun je gaan werken aan de onbewuste complexen die diep zijn verscholen in je Persoonlijk onderbewustzijn of in de DNA van je familie. Deze verdieping blijft doorgaan. Steeds meer word je bewust van de innerlijke kern en je levensopdracht. Dat maakt het leven zo verwonderlijk.

bottom of page