top of page
Bevindingen

Ik ben inmiddels decennia bezig met onderzoek naar "Het Leven". Wat gebeurt er nu allemaal en waarom? Dat onderzoek verplaatste zich steeds meer naar  "de Geest". Wie of wat ben ik? 

Ik ben tot verrassende antwoorden gekomen. Deze antwoorden deel ik in mijn blog. Ik kan ze dan van mij afschrijven en misschien heeft de lezer er wat aan in zijn eigen zoektocht. Want dat is het in eerste instantie. Een zoektocht dat steeds meer verschuift naar een afpellen van de lagen van de "Geest" die er bewust / onbewust eroverheen zijn gelegd.

Ik bespreek / schrijf  alles op basis van eigen ervaringen. Deze ervaringen zijn allemaal getoetst op hun echtheid. Maar ook op hun waarheid. Waarbij je in acht moet nemen dat elk niveau van denken heeft zijn eigen waarheidsgrens. En hoe mooi ook deze waarheden klinken. Ze zijn allemaal deel van een eigen of collectief gecreëerd verhaal dat men is gaan geloven.

Wees vrij in het lezen van de blogs. Neem niets aan, onderzoek het zelf en blijf  kritisch. Want de slang van Mara is verborgen onder de meest mooi uitziende, adembenemende, ruikende bloem. 

Kosten
bottom of page