top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Don Jeninga en ben geboren in Heerlen. Vanaf 1978 tot 2010 met veel plezier gewerkt bij het Korps Mariniers. Ik ben op diverse uitzendingen geweest.  Cambodja, Golf oorlog (Irak-Iran), Afghanistan. Bij het Korps Mariniers ben ik instructeur geweest. Zowel in de sport als ook opleider van jonge mariniers. Later Stafdocent in de Sport (Survivalrun, Atletiek, Sportfysiologie) en  Senior-instructeur bij de Mariniers opleiding . 

Mijn hobby was Survivalrun. De prille start ervan meegemaakt en wat later resulteerde in mede oprichter "Survivalgroep Fit Zeist". Hier was ik zowel voorzitter als trainer. Mijn trainerschap heeft later vervolg gehad bij atletiekvereniging Hellas (Utrecht) waar ik de Marathonlopers heb begeleid.

 

Mijn main core was "fysieke training", voor mijzelf als ook voor mijn atleten. Later kwam daar psychologie bij en coaching bij. Zoals verdieping in Sportpsychologie en werken met teams. SPB (Samenwerking Proces Begeleider), Totaal-coachen ( Actiontype)

In januari 2000 kreeg ik mijn eerste spirituele ervaring. Deze ervaring gooide mijn hele leven overhoop. Van New Age tot mediumschap  en Engelen & Gidsen. Van filosofie tot psychologie. Van de TAO tot Dzokchen. Steeds weer een start van een nieuw begin. Geweldig het Sprookje dat leven het. En ik mag erin spelen en dansen.

" Alles wat ik vertel heeft een houdbaarheid van het moment van spreken"

bottom of page